Artec Eva
Artec Eva

Vår bästsäljande 3D-skanner för snabb och noggrann skanning. Perfekt för att fånga alla typer av medelstora föremål som ett motorcykel avgassystem, människokroppar eller möbler.

Pris: 13.700 € ex. svensk moms

36mån leasing: 350 € / mån

Artec Space Spider
Artec Space Spider

Hög precision, bärbar metrologisk 3D-skanningslösning baserad på blåljusteknik, perfekt för att fånga små föremål med invecklade detaljer, som t.ex. ett cylinderhuvud, mynt eller ett mänskligt öra.

Pris: 19.700 € ex.svensk moms

36mån leasing: 435 € / mån

Artec Leo
Artec Leo

Vår snabbaste professionella handhållna 3D-skanner ännu. Artec Leo använder den senaste tekniken inom datainsamling, överföring och bearbetning. Denna gränslösa 3D-lösning kommer att revolutionera ditt arbetsflöde.

Pris: 22.700 € ex.svensk moms

36mån leasing: 512 € / mån

Artec Ray
Artec Ray

En laser skanner med lång räckvidd för att fånga stora föremål, som t.ex. flygplan, vindturbin, rum eller byggnader med hög precision och minimalt ljud. Varje skanning har en räckvidd på upp till 110m.

Pris: 56.000 € ex.svensk moms

36mån leasing: 1036 € / mån

Artec Eva
Artec Eva Lite

Artec Eva Lite är  instegsmodellen till den bästsäljande modellen Artec Eva 3D-skanner.
Denna instegsmodellen har exakt samma specifikationer som Artec Eva när det kommer till noggrannhet och precision vid 3d skanning men med reducerad funktionalitet.

Pris: 6.700 € ex. svensk moms

Artec Micro

Den helautomatiska desktop 3D skanner är designad för att leverera skanningar med hög industriell kvalité endast ett klick bort. Perfekt för reverse engineering av små objekt, kvalitetskontroll, inspektion, design, smycket och inom tandvård.

Pris: 27.900 € ex. svensk moms