Artec Eva

Artec Eva använder ”structured light” skanningstekniken och är det perfekta valet för att göra en snabb, texturerad och exakt 3D-modell av medelstora föremål som bl.a. en mänsklig byst, lättmetallfälgar eller motorcykel avgassystem. Den skannar snabbt och tar precisa mätningar i höga upplösningar, vilket möjliggör nästan obegränsade applikationer, utan användning av extra utrustning.

Lätt, snabb och mångsidig, Eva är vår populäraste 3D-skanner och marknadsledande inom handhållna 3D-skannrar. En utmärkt allround lösning för att fånga föremål av nästan alla slag, inklusive föremål med svarta och blanka ytor.

Artec Eva’s användarvänlighet, snabbhet och precision har gjort det till en viktig produkt för ett brett spektrum av industrier. Från snabb prototypning till kvalitetskontroll, CGI till arvskonservering, bilindustrin till rättsmedicin, medicin och proteser till flygindustrin, används enheten för att anpassa, innovera och effektivisera otaliga framtidsindustrier. Artec Eva användes för att skanna Barack Obama och hjälpa till med att göra det allra första 3D-porträttet av en amerikansk president.

€13.700 ex. moms

Har du frågor eller vill bli kontaktad för mer information?
Klicka på knappen intresseanmälan nedan och fyll sedan
i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Intresseanmälan

Börja med att fylla i dina uppgifter, därefter beskriver du vad du behöver hjälp med i rutorna nedan så återkommer vi så snart vi kan.