Artec Space Spider

Ett nytt och förbättrat precisionsinstrument för CAD-användare och ingenjörer. Artec Space Spider är en 3D-skanner med hög upplösning baserad på blåljusteknik. Den är perfekt för att fånga små föremål eller invecklade detaljer av stora industriobjekt i hög upplösning med noggrannhet och strålande färg.

Skannerns förmåga att fånga komplicerad geometri, skarpa kanter och tunna revben skiljer den från andra 3D-skanner på marknaden. Det är en idealisk industriell 3D-skanner för objekt som gjutformer, PCB, nycklar, mynt eller till och med ett mänskligt öra, följt av exporten av den slutliga 3D-modellen till CAD-programvara.

Space Spider erbjuder nästan obegränsade möjligheter inom områden som rekonstruktion, kvalitetskontroll, produktdesign och tillverkning.

Ursprungligen utvecklades Artec Space Spider för den internationella rymdstationen. Denna industriella 3D-skanner har kraftig temperaturstabilisering och högkvalitativ elektronik. Detta gör det inte bara möjligt för scannern att nå maximal noggrannhet på tre minuter, men garanterar också långsiktig repeterbarhet vid datainsamling, eftersom anordningens noggrannhet inte påverkas av fluktuationer i miljöförhållandena.

I den här kraftfulla 3D-skannern har tekniken blivit perfekt anpassad för att säkerställa bästa möjliga skanningskvalitet och en väldigt robust enhet.

€19.700 ex. moms
Artec Space Spider

Har du frågor eller vill bli kontaktad för mer information?
Klicka på knappen intresseanmälan nedan och fyll sedan
i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort!

Intresseanmälan

Börja med att fylla i dina uppgifter, därefter beskriver du vad du behöver hjälp med i rutorna nedan så återkommer vi så snart vi kan.