Artec Leo

Vår mest omfattande 3D-skanner med trådlös teknik och en inbyggd pekskärm för omedelbar dataprojektion. Den första 3D-skannern att erbjuda automatisk bearbetning, Artec Leo kan erbjuda det mest intuitiva arbetsflödet, vilket gör 3D-skanning lika enkelt som att filma. Se 3D-replikan byggas i realtid på Leos pekskärm medans du skannar ditt objekt.

Pris: 22,700 € exlusive svensk moms
36 mån Leasing: 512 € / mån

Artec Space Spider

Artec Space Spider är en 3D-skanner med hög upplösning baserad på blåljusteknik. Den är perfekt för att fånga små föremål eller invecklade detaljer av stora industriobjekt i hög upplösning med noggrannhet och strålande färg.

Pris: 19,700 € exlusive svensk moms
36 mån Leasing: 435 € / mån

Artec Eva

Artec Eva använder ”structured light” skanningstekniken och är det perfekta valet för att göra en snabb, texturerad och exakt 3D-modell av medelstora föremål som bl.a. en mänsklig byst, lättmetallfälgar eller motorcykel avgassystem.

Pris: 13,700 € exlusive svensk moms
36 mån Leasing: 350 € / mån

Artec Eva Light

Artec Eva Lite är  instegsmodellen till den bästsäljande modellen Artec Eva 3D-skanner. Denna instegsmodellen har exakt samma specifikationer som Artec Eva när det kommer till noggrannhet och precision vid 3d skanning men med reducerad funktionalitet.

Pris: 6,700 € exlusive svensk moms
36 mån Leasing: Begär offert

Artec Ray

Snabb och exakt långdistans 3D-skannern med laserteknik. Gjort för exakt upptagning av stora föremål som vindturbin, fartygspropeller, flygplan och byggnader. 

Pris: 56,000 € exlusive svensk moms
36 mån Leasing: 1036 € / mån

Artec Micro 

Denna helautomatiska desktop 3D skanner är designad för att leverera skanningar med högsta industriella kvalité endast ett klick bort. Perfekt för reverse engineering av små objekt, kvalitetskontroll, inspektion, design, smycken och detaljer inom tandvård.

Pris: 27,900 € exlusive svensk moms
36 mån Leasing: Begär offert

Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.